Nosework-kausiryhmä (Porvoo, Miira)

Kouluttaja: Miira Hellsten
Aika: syksy 2021 joka keskiviikko            
Paikka: Osa harjoituksista Porvoon toimitiloissamme (Tarmola, lähellä moottoritietä), osa vaihtelevasti Porvoon seudulla sisällä tai ulkona, jotta saamme treenejä eri häiriöissä ja vaihtelevissa olosuhteissa

Mikäli ryhmiin jää tilaa, voi mukaan liittyä myös kesken kauden. Ota yhteys miira@heiluvahanta.fi.

Nosework-ylituomari, eläintenkouluttaja Miira Hellstenin iloiset kausiryhmät on tarkoitettu möllitasoisista kolmosluokan kisaajiin, kunhan osallistuja on käynyt jo ainakin noseworkin alkeiskurssin. Jos mietit osaamistasoa eli sovitko ryhmään, niin otathan yhteyttä Miiraan, niin mietitään yhdessä.

Ryhmien treenikertojen ajat ja paikat ilmoitetaan ensisijaisesti Nenätyö Heiluva Häntä -facebookryhmässä, jossa voi myös ostaa/myydä/vaihtaa treenikertoja muiden treenaajien kesken, jos esim.sairastuu, joutuu töihin tai tulee muu meno. Kerrothan, jos et ole Facebookissa, niin lähetämme treenien tiedot sähköpostitse tai whatsupilla sinulle. Lähetäthän aikataulutoiveesi heti ilmoittautumisen yhteydessä, eli jos esimerkiksi pääset vain iltapäivällä/alkuillasta tai vain loppuillasta. Erillisille kerroille lähetäthän treeniaika- ja sisältötoiveesi viimeistään edellisen viikon loppuun mennessä.

Treeniajat suunnitellaan yleensä kahdelle (joskus 2-4) koirakolle kerrallaan, jolloin toinen harjoittelee ja toinen on tauolla. Treeniaika on noin 45 minuuttia jaettuna kahdelle tai noin 1,5t jaettuna neljälle. Jos koronatilanne jatkuu, niin sisätiloissa ollaan aina yksi koirakko kerrallaan. Huom! Aikataulut tehdään mieluiten niin, että pidemmälle ehtineet treenaajat ovat loppuillasta, jotta voimme lisätä heille kätköjen vaikeustasoa/määrää/hydrolaattien eri versioita (eukalyptuksen lisäksi laakerinlehti-/laventelihydrolaatteja).

Treenitoiveita saa ilomielin esittää.

AIKATAULUT:

Jokaisena treenikeskiviikkona on osallistujien määrästä riippuen harjoituksia klo 15.30-21 välillä! Muistathan ilmoittaa mahdolliset aikatoiveesi heti ilmoittautumisen yhteydessä.

Hintaan sisältyy myös Eläin oppii -verkkoluentomme.