Rally-toko

Kausiryhmäläisten tapahtuma 21.11.2020

Heiluvan Hännän kausiryhmäläisten tapahtuma la 21.11.2020

Järjestämme Heiluvan Hännän harrastuslajien kausiryhmäläisille (rally-toko, nosework, noutajat) oman tapahtuman la 21.11.2020 - asiapitoisiksi pikkujouluiksikin näitä voisi kutsua.

Tapahtuma on suunniteltu syyskuun koronaohjeistuksen mukaisesti, joten yksityiskohdat tarkentuvat lähempänä ajankohtaa, mm. tarjoilun suhteen.

Tapahtuman kulku:

Rally-tokon ratatreenit

Tervetuloa tekemään Rally-tokon ratatreeniä! 

Yksittäisillä tunneilla on erilaiset ja eri tasoiset (esim. ALO, AVO) radat. Jos radalla on esim. AVO-luokan kyltti, jota ette ole vielä harjoitelleet, voit itse tai kouluttajan kanssa keskuteltuasi päättää, minkä ALO-luokan tehtävän teet sen sijaan. Voit myös toivoa tiettyjä teemoja harjoiteltaviksi, kerro näistä kouluttajalle etukäteen. 

Tarjolla on erilaisia treenejä:

Tokon ja Rally-tokon alkeet

Tervetuloa tottelevaisuuslajien alkeiskurssille! Niin Tokon kuin Rally-tokon onnistuneessa alkeisopetuksessa painottuvat samat elementit, joten viiden kerran alkeiskurssin verran nämä harrastuslajit ovat yhdessä ja jatkokurssit ovat erikseen kummallekin lajille. Jatkokursseille voit osallistua heti alkeiskurssin jälkeen (Rally-tokossa JATKO1).

Mitä kurssi pääpiirteittäin sisältää?

Tilaa syöte Rally-toko