Yksityiskoulutus koirille

Yksityiskoulutukset sisällä tai ulkona - sekä aiheen mukaan että osa ajoista vain ulkona (sään suhteen kouluttaja ottaa yhteyttä, jos aika joudutaan siirtämään). Olemme myös koonneet itseopiskeluun videopaketin ja suosittelemme osalllistumaan verkkoluennoille.

Voit ostaa etäohjausta 30 ja 60 minuutin erissä (ajan voit jakaa osiin niin halutessasi, vähimmäisohjausaika 15min kerrallaan). Ota ennen ostoa yhteys kouluttajaan ajan sopimiseksi. Etäohjauksessa voitte käydä tilannetta läpi puhumalla tai voit kuvata harjoittelua ja lähettää lähetät kouluttajalle linkin videoon. Voit myös harjoitella ja kuvata live-videota, jos näin kouluttajan kanssa sovitte. Ohjauksen saat esim. whatsapp-palvelulla, puhelimitse tai sähköpostilla. Ohjausajasta ja tavasta sovitaan erikseen kouluttajan kanssa sähköpostilla (osoitteet muotoa etunimi @ heiluvahanta.fi). 

* Suoraan nettisivuiltamme ostettavissa yksityiskoulutuksissa Helsingin ja Porvoon toimitiloihimme on myynnissä 60min ajat. Jatkokäynneille tai lajitreeneihin on sovittavissa kouluttajan kanssa myös 30min ajat.

* Porvoon toimipisteessä on toistaiseksi enemmän vapaita yksityisaikoja, myös arki-iltoina! Tarkista, minkälainen matka sinulla olisi sinne. Toimipiste sijaitsee osoitteesssa Työpajatie 38 (noin 25min Kehä 1:ltä itään) Google maps -linkki

* Jos koirallasi on juoksut tai epäilet niiden olevan alkamassa ennen yksityiskoulutusta, otathan yhteyttä kouluttajaan, jotta varmistuu, onko sinä päivänä mahdollista juoksuisen koiran tulla toimitiloihimme, sillä meillä harjoittelee monia hyvin häiriöherkkiä koiria. Suosittelemme yleisesti illan viimeisiä aikoja juoksupöksyt jalassa, tai sään ja koulutuaiheen mukaan ulkona tapahtuvaa koulutusta.

* Huom! Kun olet kirjautuneena sivuillemme, näet onko koulutusaika loppuunmyyty vai lisättävissä ostoskoriin.


Yksityiskoulutuksessa voimme käydä läpi monenalaisia asioita!

* Arjen taitojen kouluttamista sekä pennuille että aikuisille koirille. Sopii myös vuorotyöläisille! Ensimmäinen kerta mielellään 60min, jatkokerrat voivat olla 30min (sovi jatkokerroista kouluttajan kanssa).

* Yksityiskoulutuksessa voimme treenata myös joitain lajitreenejä kuten Noseworkia, Tokoa, Rally-tokoa. Sopii erityisesti hyvin aroille koirille harrastusten aloittamiseksi sekä vuorotyöläiselle, joille viikoittaiset kurssit eivät välttämättä sovi. Lajitreeniin varataan yleensä 30min aika.

* Ongelmakäytösten poiskouluttamista ja ehkäisemistä (kuten hihnakäytösongelmat, rähinät, ohitukset, resurssikiistat, arkuus, pelot, yksinolo-ongelmat, matkustusongelmat jne.) Koulutamme tilalle toisenlaisia, kannattavampia käytöksiä ja positiivisempaa tunnetilaa eläimelle. HUOM! Näihin asioihin varataan aina vähintään 60min aika. Täytäthän esitietolomakkeen (voit kopioida kysymykset esim. word-dokumenttiin) ja lähetät sen kouluttajan sähköpostiin vähintään kaksi vuorokautta ennen varattua yksityiskoulutusaikaa. 
LOMAKE

Suositeltavat esitiedot

Luentojen käyminen ennen yksityiskoulutusta on suositeltavaa, sillä silloin asioiden puhumiseen varsinaisella koulutusajalla ei mene niin paljon aikaa, vaan päästään nopeammin käytännön harjoituksiin. Luennoilta saat myös vinkkejä moneen asiaan, joita harjoitella kotona ennen koulutusta! Luentomme ovat 3-6 tunnin mittaisia ja edullisia.

Hinnat

 • Toimitiloissamme arkena ennen klo 16 alkavat koulutukset 60min / 63e ja 30min  31,50e.
 • Toimitiloissamme arkena klo 16 tai myöhemmin alkavat sekä viikonloppujen yksityiskoulutukset 60min / 70e, 30min / 35e
 • Kotikäynnit ensimmäinen 60min / 70e, ylimenevä aika 60e/h + matkakulut kunkin vuoden vahvistetun taksan mukaisesti
 • Etäohjaus 30min / 30e tai 60min / 60e
 • Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%

 

Yksityistuntien ja kotikäyntien kouluttajat

HUOM! Kotikäynteihin meillä on tällä hetkellä hyvin vähän mahdollisuuksia

 • Miira Hellsten (miira(at)heiluvahanta.fi) vapaita aikoja elo-syyskuu 2021 maanantai, ota yhteys meilillä
 • Evi Koskinen (evi(at)heiluvahanta.fi): Arkiasiat, ongelmakäytökset, rescue-koirat
 • Piia Laine (piia(at)heiluvahanta.fi): Arkiasiat, harrastuskoirien perustaitoja, vireenhallinnan asioita, nosework sekä koiranohjaajan jaksamiseen, jännitykseen, treeni- tai kilpailurutiinien rakentamiseen liittyvät asiat.
 • Janina Rönnqvist (janina(at)heiluvahanta.fi): kissat

Yleisohjeita sekä mitä mukaan koulutukseen?

 • Kouluttaja tulee kutsumaan teidät sisälle - odotattehan siis riittävän välimatkan päässä ulkona että edeltävät asiakkaat pääsevät ulos. Saatat saada myös muita lisäohjeita ennen koulutusta.
 • Paljon valmiiksi pieneksi pilkottuja, koiralle maistuvia koulutusherkkuja sekä juomakuppi
 • Muutama koiran oma lelu 
 • Pyyhe tai vastaava alusta, jossa koiran omaa hajua
 • Valjaat tai leveä, kiinteä panta sekä kiinteä hihna (ei flexiä)