Info ja myymälä

info@heiluvahanta.fi
050 3888 320

Heiluvan Hännän toimistoajat
KESÄAIKATAULU 29.5. - 14.7.

* Info-puhelin on avoinna ma klo 15-16
* Usein saat nopeimman vastauksen sähköpostilla, sähköposti palvelee arkisin myös kesällä
* Pitäjänmäen myymälä on avoinna ma klo 15-16 ja erikseen sopimalla, ota yhteys info@heiluvahanta.fi.


HUOM! Tarkistathan sähköpostisi roskapostikansion, jos et ole saanut meiltä esim. kurssikirjettä viimeistään kaksi päivää ennen kurssia. Infosta emme anna koulutusneuvoja, vaan vastaamme kursseja, yksityiskoulutuksia tai vastaavia asioita koskeviin kysymyksiin.

* Pitäjänmäen koulutustilojemme yhteydessä on pienimuotoinen eläintarvikekauppa, joka on avoinna ma klo 15-16.15 sekä tarvittaessa kurssien vaihtojen yhteydessä. Ota yhteyttä info@heiluvahanta.fi ajan sopimiseksi.

Kursseillemme ilmoittautuneet voivat ostaa kurssiaikoina tuotteita kaupastamme.

Heiluvahäntäisessä kaupassamme myynnissä mm:

  • Mendota BAT-hihnoja 3 ja 4,5 metrisinä. Ohut alle 20kg koiralle, paksu yli 20kg koiralle.
    Toimitamme hihnoja myös postitse. Ota ýhteys infoon puhelimella tai sähköpostilla haluamasi värin valitsemiseksi ja saadaksesi maksulinkin.

  • koiran ja kissan palkkioherkkuja

  • kissojen ja koirien aktivointi- ja palkitsemisleluja, mm. Ke-Hu, erilaiset karvalelut, vetolelut, pallot, kissanmintut, huiskat jne.

  • naksuttimet ja rannekkeet

  • kosketuskepit

  • pusseja ja koulutusliivejä palkkionameille ja leluille

  • HUOM! Wiggles, Wags and Whiskers "Freedom No Pull" -valjaita 2-pistekiinnityksellä meillä ei enää ole kaupassa. Niitä myy Helsingissä Tmi Masseter (myös postimyynti). Ota yhteys liisa (at) masseter.fi

Oman kauppamme lisäksi Pitäjänmäen tiloissamme on myös hyväntekeväisyyskauppa Rekku Rescue ry:n tukituotteille, joista kaikki myyntirahat menevät suoraan löytöeläintyöhön kodittomien koirien ja kissojen hyväksi. Voit tuoda myös nurkissasi turhaan lojuvia koiran- ja kissantarvikkeita ja -ruokaa lahjoitukseksi kodittomille. Tukikaupassa mm. kissan- ja koiranleluja, kissanruohojyviä, käsintehtyjä kortteja jne. Lisäksi menossa mukana myös muiden eläinsuojelu- ja löytöeläinjärjestöjen esitteitä.