Info ja myymälä

Heiluvan Hännän toimiston aukioloajat
* Info-puhelin on avoinna ti klo 14-16 ja pe klo 11-12.
* Sähköposti palvelee arkisin
* Pitäjänmäen myymälä on avoinna ti klo 14-16

HUOM. PITÄJÄNMÄEN MYYMÄLÄ POIKKEUKSELLISESTI SULJETTU TI 27.9.
 

Infon yhteystiedot
info@heiluvahanta.fi
050 3888 320
HUOM! Tarkistathan sähköpostisi roskapostikansion, jos et ole saanut meiltä esim. kurssikirjettä viimeistään kaksi päivää ennen kurssia. Infosta emme anna koulutusneuvoja, vaan vastaamme kursseja, yksityiskoulutuksia tai vastaavia asioita koskeviin kysymyksiin.

* Pitäjänmäen koulutustilojemme yhteydessä on pienimuotoinen eläintarvikekauppa, joka on avoinna ti klo 14-16 sekä tarvittaessa kurssien vaihtojen yhteydessä. Ota yhteyttä info@heiluvahanta.fi ajan sopimiseksi.

Kursseillemme ilmoittautuneet voivat ostaa kurssiaikoina tuotteita kaupastamme.

Heiluvahäntäisessä kaupassamme myynnissä mm:

  • Mendota BAT-hihnoja 3 ja 4,5 metrisinä. Ohut alle 20kg koiralle, paksu yli 20kg koiralle.
    Toimitamme hihnoja myös postitse. Ota ýhteys infoon puhelimella tai sähköpostilla haluamasi värin valitsemiseksi ja saadaksesi maksulinkin.

  • koiran ja kissan palkkioherkkuja

  • kissojen ja koirien aktivointi- ja palkitsemisleluja, mm. Ke-Hu, erilaiset karvalelut, vetolelut, pallot, kissanmintut, huiskat jne.

  • naksuttimet ja rannekkeet

  • kosketuskepit

  • pusseja ja koulutusliivejä palkkionameille ja leluille

  • HUOM! Wiggles, Wags and Whiskers "Freedom No Pull" -valjaita 2-pistekiinnityksellä meillä ei enää ole kaupassa. Niitä myy Helsingissä Tmi Masseter (myös postimyynti). Ota yhteys liisa (at) masseter.fi

Oman kauppamme lisäksi Pitäjänmäen tiloissamme on myös hyväntekeväisyyskauppa Rekku Rescue ry:n tukituotteille, joista kaikki myyntirahat menevät suoraan löytöeläintyöhön kodittomien koirien ja kissojen hyväksi. Voit tuoda myös nurkissasi turhaan lojuvia koiran- ja kissantarvikkeita ja -ruokaa lahjoitukseksi kodittomille. Tukikaupassa mm. kissan- ja koiranleluja, kissanruohojyviä, käsintehtyjä kortteja jne. Lisäksi menossa mukana myös muiden eläinsuojelu- ja löytöeläinjärjestöjen esitteitä.