Kertamaksu

Koirahieronta

Koirat kärsivät lihasjumeista ja hyötyvät säännöllisestä lihashuollosta siinä missä ihmisetkin. Erityistä huomiota kannattaa kiinnittää harrastus- ja seniorikoirien sekä rakenteensa vuoksi helposti jumiutuvien koirien hoitoon. Vaikkei kotihieronta täysin korvaa koirahierojan tai -fysioterapeutin työtä, voi omistaja itse tehdä paljon koiransa hyvinvoinnin eteen.

Miten eläin oppii?

Jos ilmoittaudut jollekin käytännön kursseistamme, luento saattaa sisältyä kurssin hintaan - tästä on maininta kyseisen kurssin kohdalla! Tällöin valitset itsellesi sopivan luentopäivän kurssille ilmoittautumisen yhteydessä alasvetovalikosta. Huomaathan, että myös luentoihin sovellamme peruutusehtojamme.

Luennon kesto noin 3 tuntia ja luennoille osallistutaan ilman eläimiä. Saatte tarkemmat ohjeet sähköpostissa kurssikirjeessä muutamaa päivää ennen luentoa.

Nose Work -luento

HUOM! Tämä luento kuuluu Nose Work -alkeis- ja jatkokurssiimme sekä Nose Work -kausiryhmäläisille.
Jos olet kurssilla, ilmoittaudu luennolle os. info (at) heiluvahanta.fi!

Luennolla ei käydä läpi aivan alkeistason koulutusta, sillä ne sisältyvät jatkossa Nosework-alkeiskurssilla jaettavaan materiaaliin ja lyhyisiin alustuksiin ennen harjoituksia sekä kurssin ensimmäisen kerran pidempään teoriaosaan. Tarvittaessa näitä kerrataan myös jatkokurssilla.

Räyhääjien ja arkatassujen viikonloppuseminaari ja treenit Helsingissä pe-su 19.-21.7.2019

Räyhääjien ja arkatassujen viikonloppuseminaari ja treenit Helsingissä pe-su 19.-21.7.2019

Paikka: Koira- ja Kissakoulu Heiluva Häntä, Helsinki
Luennoija / kouluttaja: Miira Hellsten, eläintenkouluttaja AT, YTM, CBATI
Hinnat:
* Perjantain ja lauantain luennot sekä käytännön harjoitukset lauantaina ja sunnuntaina (treeniaikaa per koira noin 2-2,5t) pakettihintaan 160e.

Toiminnallinen vahvistaminen - Jirka Vierimaa 31.8.-1.9.

Toiminnallinen vahvistaminen

Omaehtoinen käyttäytyminen on paras johtolanka, millaisen toiminnan koira kokee itselleen palkitsevaksi. Silti meiltä ihmisiltä vaaditaan mielikuvitusta ja taitoja kehittää palkitsemistapoja, jotka ovat toiminnallisia joko koiralle ominaisella tai erikseen harjoitellulla tavalla. Positiivinenkin kontrolli saattaa viedä hauskuuden koiran lempipuuhista – mistä siis löytyisi sopiva tasapaino?

Tilaa syöte Kertamaksu