Kertamaksu

Karita Häkkisen ilmaisu-workshop 28-29.11.2020

Karita Häkkisen ilmaisu-workshop 28-29.11.2020

Voit osallistua pelkälle luennolle tai ostaa myös koirakkopaikan.

Luennolla käsiteltäviä aiheita ovat muun muassa eri hajutyöharrastuslajeissa käytettävien erilaisten ilmaisutapojen kouluttamista, vahvistamista ja ylläpitämistä. Ilmaisuun liittyvä motivaatio – mitä tehdä, jos etsiminen kiinnostaa koiraa enemmän kuin hajun löytäminen? Voiko koiran ilmaisukäytöstä vaihtaa ja miten se onnistuu?

Kausiryhmäläisten tapahtuma 21.11.2020

Heiluvan Hännän kausiryhmäläisten tapahtuma la 21.11.2020

Järjestämme Heiluvan Hännän harrastuslajien kausiryhmäläisille (rally-toko, nosework, noutajat) oman tapahtuman la 21.11.2020 - asiapitoisiksi pikkujouluiksikin näitä voisi kutsua.

Tapahtuma on suunniteltu syyskuun koronaohjeistuksen mukaisesti, joten yksityiskohdat tarkentuvat lähempänä ajankohtaa, mm. tarjoilun suhteen.

Tapahtuman kulku:

Koiran elekieli 2020

Varotoimena koronavirusepidemian rajoittamiseksi luennot järjestetään toistaiseksi webinaareina tai verkkoluentotallenteina. Voit opiskella verkon kautta kätevästi kotisohvaltasi.

Kursseihin sisältyviin luentoihin laitamme katseluoikeuksia pääsääntöisesti perjantaisin (kurssin ostamispäivämäärien mukaan) ja lähetämme siitä erillisen ohjesähköpostin.Luennot ovat katsottavissa kuukauden ajan.

Koiran yksinolo-ongelmat / Jenny Jalonen pe 13.11.2020

Koiran yksin olemisen ongelmat

Luentopäivä on tarkoitettu työkseen eläimiä kouluttaville henkilöille ja alalle suuntautuville opiskelijoille.

Koiran yksin kotona olemiseen liittyvät ongelmat ovat moninaisia kokonaisuuksia. Eroahdistuksen ja yksin olemisen ongelmien hoitaminen kouluttajana edellyttää erilaisten ongelmien tunnistamista, koulutusvaihtoehtojen sovellustaitoja, prosessihallintaa ja monipuolista ymmärrystä erilaisista tapauksista.

Lahjakortit

Sijoita eläimen ja omistajan hyvinvointiin – auta samalla yrittäjää!

Koronavirus ja epidemian hallitsemiseen liittyvät määräykset ja suositukset rajoittavat Heiluvan Hännän toimintaa rankasti. Vaikka ryhmäkursseja ei voida järjestää, vuokra ja muut säännölliset kulut juoksevat täysillä hinnoilla. Koronavirus ei kuitenkaan sulje Koira- ja kissakoulun ovia pysyvästi.

Syksyn nosework teemaillat (Miira)

Nosework teemailta 25.9.: Syvät ja korkeat kätköt

Nosework teemailta 30.10.: Monen kätkön ja tyhjän tilan etsinnät

Nosework teemailta 27.11.: Vaikeasti päästävät, häiriöiset, heiluvat kätköpaikat sekä mahdollisesti laatikko/laukkuetsinnät

Nosework teemailta 4.12.: Seinä-/korkeat sekä hyvin matalat etsinnät ja mahdollisesti ajoneuvoetsintä

Nosework teemailta 11.12.: Kokeenomaiset sisäetsintä”koe”harjoitukset ajanottohaasteen kanssa

Tilaa syöte Kertamaksu