Nosework-kausiryhmä (Helsinki, Miira)

Jatkavilla ryhmäläisillä on etuosto-oikeus 16.6. saakka.
Mikäli ryhmäpaikka kiinnostaa, laita viesti info@heiluvahanta.fi, ja miira@heiluvahanta.fi

Kouluttaja: Miira Hellsten
Aika: Syksy 2023. Torstai-ilta ja perjantai päivä.
Paikka: Osa harjoituksista Pitäjänmäen toimitiloissa, osa vaihtelevasti pk-seudulla
Hinta: 34e/kerta

Nosework-ylituomari, eläintenkouluttaja Miira Hellstenin iloiset kausiryhmät on tarkoitettu möllitasoisista kolmosluokan kisaajiin, kunhan osallistuja on käynyt jo alkeis-ja jatkokurssin. Jos mietit osaamistasoa eli sovitko ryhmään, niin otathan yhteyttä Miiraan (miira@heiluvahanta.fi), niin mietitään yhdessä.

Kurssit pyörivät joka toinen viikko -periaatteella, mutta myynnissä on kaksi eri ryhmää eli ryhmät treenaavat vuoroviikoin. Osa treeneistä on Helsingin Pitäjänmäen koulutustiloissamme, osa on ulkona/sisätiloissa muualla pääkaupunkiseudulla. Ryhmien treenikertojen ajat ja paikat ilmoitetaan ensisijaisesti Nenätyö Heiluva Häntä -facebookryhmässä, jossa voi myös ostaa/myydä/vaihtaa treenikertoja muiden treenaajien kesken, jos esim.sairastuu, joutuu töihin tai tulee muu meno. Kerrothan, jos et ole facebookissa, niin lähetämme treenien tiedot sähköpostitse sinulle.

Treeniajat ovat yleensä kaksi (joskus 2-4) koirakkoa kerrallaan paikalla, mutta yksi koira kerrallaan treenaten. Treeniaika on noin 40 minuuttia jaettuna kahdelle treenaajalle tai noin 1,5t jaettuna neljälle koirakolle. Jos koronatilanne jatkuu, niin sisätiloissa ollaan aina yksi koirakko kerrallaan treenaamassa. Huom! Aikataulut tehdään mieluiten niin, että pidemmälle ehtineet treenaajat ovat loppuillasta, jotta voimme lisätä heille kätköjen vaikeustasoa/määrää/hydrolaattien eri versioita (eukalyptuksen lisäksi laakerinlehti/laventelihydrolaatteja).

Treenitoiveita saa ilomielin esittää.

AIKATAULUT

Torstai-ilta
ryhmä 1: mölli sekä 1.-2.lk (alkaen 7.9., ei syyslomalla 19.10, mahdollinen korvauspäivä 14.12.)
ryhmä 2: 1-3 lk (alkaen 14.9., mahdollinen korvauspäivä 7.12.)

Perjantain päiväryhmä 

Klo 10-15 max 12 osallistujaa, Hgin toimitilassa plus pk-seudulla vaihtelevissa paikoissa.
Harjoitukset joka toinen viikko 18.8. alkaen. Mahdolliset korvauspäivät 8.12. ja 15.12.