Terhi Jyllilän hajutyöleiri 25.-26.5. 2024 Porvoossa

Hajuhommiin uusia työkaluja? Näitä on varmasti paljon luvassa, kun osallistut Kauhajoelta HaunPaikalta meille Heiluvaan Häntään vierailulle tulevan Terhi Jyllilän treeniviikonloppuun. Porvoon tilassamme pidettävälle leirille otetaan max 12 osallistujaa. Samat 6 koirakkoa treenaavat lauantaina ja sunnuntaina aamupäiväryhmässä ja toiset 6 koirakkoa lauantaina sunnuntaina iltapäiväryhmässä.

Terhi on pitkänlinjan hajutyöammattilainen ja kertoo itsestään näin:

"Olen Terhi Jyllilä, eläintenkouluttaja (AT, EAT), erikoistunut työ- ja kilpailueläinten kouluttamiseen sekä hajutyöskentelyyn. Suoritin eläintenkouluttajan erikoisammattitutkinnon Taitotalossa marraskuussa 2022  työ-ja kilpailueläinten kouluttaminen ja vastaavat opinnot keskittyen ongelmakäytöksen hoitoon ja käytösneuvontaan 11/2023. 

Toimin päätoimisesti kouluttajana HaunPaikalla, jossa vastaan myös koulutustarjonnasta. Koulutusfilosofiani keskittyy koirakon keskinäisen ymmärryksen kasvattamiseen ja vahvistamiseen. Ihanteeni on itsenäisesti työskentelevä, hyvin motivoitunut koira, joka työskentelee omasta halustaan ja nauttii onnistumisistaan. Tehtäväni kouluttajana on auttaa ohjaajaa luomaan puitteet tähän.

Hajutyökouluttajana mottoni on: "Haluan koiran olevan vahvimmillaan silloin, kun itse olen heikoimmillani".

Kotona minulla on kaksi koiraa, mudi Geri 10v ja tsekinpaimenkoira Armi 2v."