Kouluttajatiedot

Janina

Rönnqvist

janina@heiluvahanta.fi

Heiluvassa Hännässä olen ollut syksystä 2019 lähtien harjoittelijana ja suoritin eläintenkouluttajan ammattitutkinnon 2020. Samalla siirryin harjoittelijasta osaksi vakituista tiimiä!

Loputon kiinnostukseni kissoihin sai alkunsa jo lapsena. Kotonani asuu tällä hetkellä kaksi kissaa ja heidän hyvinvointiinsa panostaminen johdatti kuin vahingossa minut tälle tielle. Kiinnostukseni kissojen käyttäytymiseen ja arjen hyvinvointiin syveni itseopiskellessa ja kipinä syttyi. Kun pohdin mielessäni, miten voisin parantaa muidenkin kissojen hyvinvointia, tajusin, että voisin yhdistää kaksi intohimoani: kissat sekä ihmisten ohjaaminen ja opettaminen - ja se olikin lopullinen sysäys kohti eläintenkouluttajaopintoja.

Lapsena alkanut hevosharrastus sai minut jo nuorena kiinnostumaan eläinten kouluttamisesta. Positiivinen vahvistaminen tuli jo silloin jonkin verran tutuksi. Tein töitä hevostalleilla vuodesta 2012 ja suoritin 2017 hevostalouden perustutkinnon, suuntautuen hevosharrastepalveluihin.

Työharjoitteluni aikana koira valikoituikin minulle lopulta kakkoseläimeksi. Sydäntä lähellä on erityisesti arjen perustaidot.

Jag pratar också svenska!