Ajankohtainen ohje terveysasioista / Koronavirus

Päivitetty 26.4.2022
Sisäkursseilla ei ole maskipakkoa 25.4.2022 jälkeen. Kaikki niin haluavat voivat edelleen käyttää maskeja / visiiriä. Kursseille voi osallistua koko perhe, mutta yksi ihminen kerrallaan treenaa koiran kanssa muiden antaessa heille treenirauhan. Koulutustilojemme ovilla on käsidesiä ja väljissä tiloissamme etäisyyksien pitäminen onnistuu hyvin. Meillä on yleisesti ohjeena tulla ja lähteä koulutustilasta niin, että eteisessä on yksi koira kerrallaan.

Kiitos asiakkaillemme huolellisesta maskien käyttämisestä ja turvavälien noudattamisesta! Toimitaan jatkossakin hyvässä yhteistyössä, niin pysymme kaikki terveinä ja voimme pitää kurssit ja harrastusryhmät käynnissä.

Jos sinulla on oireita, jätäthän kurssikerran väliin. Korvausmenetelmä esimerkiksi koronatestin tuloksia odottaessa: ota yhteyttä omaan kouluttajaasi tekstiviestillä, kurssikirjeessä olevaan numeroon. Arjen taitojen kurssilaisille kouluttaja lisää katseluoikeuden ohjevideoihin niihin tehtäviin, joita poissaolokerralla on kurssilla tehty (esim. Pentukurssi, Kiva koirakansalainen, Kontakti kuntoon, Hihnakäytös -kurssit). Harrastuslajien kurssilaisille järjestämme korvauskertoja eri kursseilta tai erillisinä päivinä kevään mittaan, näitä korvauskertoja hallinnoi kurssisi kouluttaja.

Kurssilla koiran kanssa olevan kannattaa tehdä tunnin jälkeen muistiinpanot opetelluista asioista ja opettaa ne muulle perheelle kotiharjoittelun yhteydessä. Toiselle kertominen vahvistaa ja nopeuttaa ihmisen oppimista, joten se on myös hyödyllistä .