Ajankohtainen ohje terveysasioista / Koronavirus

(päivitetty 27.11.2020)

* Toistaiseksi ajoitamme kursseille osallistuvien määrää niin, että koiran mukana saa tulla YKSI henkilö.

Huom! Niin kauan kuin 1hlö/koira rajoitus on voimassa: Pentukurssilaiset saavat katseluoikeuden video-ohjeisiin ja heidän on myös mahdollista ostaa yksi tunnin yksityiskoulutusaika alennettuun 60 euron hintaan. Tämän kerran voi käyttää niiden asioiden opetteluun / kertaamiseen, jotka tuntuvat tärkeimmiltä tai vaikeimmilta, jos perheessä on useampi ihminen. Jos haluat tällaisen ajan, ota yhteys info(at)heiluvahanta.fi.

* Joillakin kursseilla saatamme jakaa harjoitusaikaa koirakoiden kesken, tästä informoi kouluttaja suoraan näitä ryhmiä! Sään salliessa, osa kursseista voi treenata myös ulkona (näin toki teemme muutenkin).
* Suosittelemme kasvomaskin käyttöä ja toivomme, että puet sen jo ulkona. Mikäli oma unohtuu, Heiluvalta Hännältä saa kertakäyttömaskin.
* Pyydämme asiakkaita huolehtimaan turvaväleistä. Meillä on yleisesti ohjeena tulla ja lähteä koulutustilasta niin, että eteisessä on yksi koira kerrallaan.
* Käsidesiä on tarjolla ovella mm. postilaatikon päällä ja koulutustilassa. 
* Osalla kursseista jotkin harjoitukset jäävät pois (suulliset ohjeet saatte kyllä) tai muokkaamme niitä tilanteen mukaan.

Tiedoksi: Heiluvan Hännän koulutustila mahdollistaa vähintään 2-3 metrin välin pitämisen osallistujien välillä esim. koirakkojen taukopaikkojen sijoittelulla. Jos kuulut esim. riskiryhmään, pyydä kouluttajalta sopivin paikka. Maskinkin kanssa tulemme kuulluksi normaalia puheääntä käyttämällä. Näin ollen meillä toteutuu

Korvausmenetelmä esimerkiksi koronatestin tuloksia odottaessa: ota yhteyttä omaan kouluttajaasi tekstiviestillä, kurssikirjeessä olevaan numeroon. Arjen taitojen kurssilaisille kouluttaja lisää katseluoikeuden ohjevideoihin niihin tehtäviin, joita poissaolokerralla on kurssilla tehty (esim. Pentukurssi, Kiva koirakansalainen, Kontakti kuntoon, Hihnakäytös -kurssit). Valitettavasti juuri nyt (marras-jolukuu 2020) teknisten haasteiden vuoksi demovideoita siirretään uuteen palveluun ja siinä kestää jonkin aikaa.

Harrastuslajien kurssilaisille järjestämme korvauskertoja eri kursseilta tai erillisinä päivinä syksyn / kevään mittaan, näitä korvauskertoja hallinnoi kurssisi kouluttaja.