Ajankohtainen ohje terveysasioista / Koronavirus

(päivitetty 14.5.)

Heiluvan Hännän kurssitoiminta jatkuu toukokuussa ulkokoulutuksena mm. vuorotreeneinä ja parikursseina. Pienkursseja tuetaan verkkomateriaalilla - parikurssit sopivat erityisen hyvin riskiryhmäläisille.

Neljän koirakon kurssit jatkuvat touko-kesäkuun vaihteessa. 1.6. alkaen kursseille voi tulla useampi perheenjäsen, mutta pyydämme osallistujia edelleen käyttämään harkintaa mukaan tulevien henkilöiden määrässä mm. turvavälien pysymiseksi sekä kurssilaisten että kouluttajiemme suhteen. Kouluttajamme työskentelevät koko illan, joten heidän altistusaikansa on pitkä.
 

Tarjoamme verkossa myös itseopiskelua sekä etäopetusta, ja järjestämme webinaareja.

Suomen hallitus ja presidentti ovat todenneet poikkeusolot Suomessa. Hallitus suositti yksityistä sektoria sulkemaan muut, kuin välttämättömät toiminnot. Heiluva Häntä tuki Suomen hallitusta epidemian rajoittamisessa keskeyttämällä koira- ja kissakoulun lähiopetuksen suositusten mukaisesti 13.3. alkaen.

Virallisten suositusten ja oman tilannearviomme päivittyessä Heiluva Häntä jatkaa koulutuksiaan vaiheittain, sekä osallistujien että kouluttajien terveys ja turvallisuus huomioiden. Näin pystymme palvelemaan mahdollisimman hyvin.

15.5. alkaen toimistotyöntekijä palaa hoitamaan info@heiluvahanta.fi -sähköpostia 2-3 kertaa viikossa.

Tavoitat tarvittaessa Heiluvan Hännän yrittäjän Miira Hellstenin sähköpostitse os. miira@heiluvahanta.fi. Sähköpostia luetaan muutaman kerran viikossa.