Kouluttajatiedot

Tommy

Wirén

Eläinkouluttaja ja konsultti Tommy Wiren on eläinkoulutuksen pitkänlinjan ammattilainen. Hän on työskennellyt eläinkoulutuksen parissa lähes kolmenkymmenen vuoden ajan eläinkouluttajana, konsulttina sekä valmentajana. Tommy on Trainer`s Choicen (2005) perustaja sekä toimitusjohtaja, TrainingMill Oy:n (2015 ) perustaja ja hallituksen puheenjohtaja.

Tommy Wirenin erityisosaamisalueita ovat koirien kouluttamisen lisäksi villieläinten koulutus, ihmisten valmentaminen ryhmissä sekä yksilötasolla, luennoiminen ja koulutustekniikan workshopit (kanakurssit). Tommy Wiren on keskittynyt erityisesti työkoirien sekä eläinalan ammattilaisten kouluttamiseen. Häneltä on ilmestynyt yhteistyössä Päivi Romppaisen kanssa teokset Onnistu koirasi koulutuksessa (2013) ja Hienosti hihnassa (2014). Tommy on tuttu myös YLE:n TV-sarjoista Hienosti hihnassa (2010) ja Koiralle koti (2009).

Ammattitaitoaan Tommy Wiren kehittää jatkuvasti osallistumalla kansainvälisiin seminaareihin, tapaamalla yhteistyötahoja ympärimaailman sekä harjoittelemalla kouluttamista eri eläinlajeilla. Tämän hetken merkittävin yhteistyötaho Suomessa on Korkeasaaren eläintarha Helsingissä.