Koirahierontakurssi

Nyt kahden tason koulutusta:

  • Peruskurssi
  • Jatkokurssi

Koiratkin kärsivät lihasjännityksen aiheuttamasta kivusta. Koiran hyvään lihaskuntoon tarvitaan koiran aktiivisuuden mukaan oikeassa suhteessa ja oikeassa määrin liikuntaa, lepoa, hyvää ravintoa ja oikeanlaiset välineet. Aktiivisuuteen vaikuttavat koiran ikä, rotu, rakenne ja kunto. Lihasjännitysten ennaltaehkäiseminen on aina järkevämpää kuin niiden hoito ja niistä toipuminen. Kimmoisat lihakset pystyvät mukautumaan ja palautuvat nopeasti. Harrastukset ja ikä tuovat mukanaan vaivoja, joiden puhkeamista voi lykätä hyvällä kunnolla ja ennakoivalla lihashuollolla.

Kurssilla käydään läpi teoriassa hieman anatomiaa, hieronnan vaikutuksia ja hierontaotteita. Käytännön harjoitukset koirien kanssa antavat perustaitoja ennaltaehkäistä ja helpottaa koiran lihaskipuja. Säännöllinen käsittely vaikuttaa kokonaisvaltaisesti ja muodostaa yhden hyvinvoinnin peruspilareista.

Teoriaosuus kestää 2 tuntia. Mukaan ilmoittautuvien koirien tulee olla sellaisia, jotka pystyvät odottamaan teoriaosuuden ajan joko matkahäkissä tai autossa tai koira voidaan tuoda paikalle luento-osuuden jälkeen. Koiran tulee hieronnan aikana pärjätä näköesteen takana samoissa tiloissa muiden koirien kanssa. Hintaan sisältyy kirjallinen materiaali.

Kouluttajana on ammattitutkinnon suorittanut koirahieroja ja eläintenkouluttaja Tiina Korhonen.

Lämpimästi tervetuloa!