Rally-tokon ratatreenit

Tervetuloa tekemään Rally-tokon ratatreeniä! 

Yksittäisillä tunneilla on erilaiset ja eri tasoiset (esim. ALO, AVO) radat. Jos radalla on esim. AVO-luokan kyltti, jota ette ole vielä harjoitelleet, voit itse tai kouluttajan kanssa keskuteltuasi päättää, minkä ALO-luokan tehtävän teet sen sijaan. Voit myös toivoa tiettyjä teemoja harjoiteltaviksi, kerro näistä kouluttajalle etukäteen. 

Tarjolla on erilaisia treenejä:

* 50min harjoituksia aloittelevemmille harrastajille, jolloin tehdään esim. kahta lyhyempää rataosuutta muutamilla tehtävillä. Näissä harjoituksissa kaikki osallistujat sisällä yhtäaikaa, yksi koira kerrallaan suorittaa, muut odottavat taukopaikoilla

* 60min harjoituksia pidemmillä radoilla edistyneemmille harrastajille

Pääset harjoittelemaan rataan tutustumista, radan tekemiseen keskittymistä, palkattomuutta (tai vähempää palkkausta kuin yleensä), halutessasi kilpailunomaista suoritusta jne.

Pääsääntöisesti treenaamme yksi koira kerrallaan, eli jätä koira autoon tai avustajan luo odottamaan ulos kun tulet tutustumaan rataan. Jos kuljet julkisilla ilman avustajaa, laita viesti kouluttajalle kurssikirjeen saatuasi, niin järjestetään koiralle odotustila sisälle.