Pentukurssi kevät 2020

Pentukurssi verkossa ja käytännön harjoituksilla kaksi koirakkoa kerrallaan - sopii esimerkiksi riskiryhmässä oleville tai perheille, joista useampi henkilö tulee mukaan kurssille

HUOM! Jos sinua kiinnostaa ns. normaali kurssi, maks. 4 pentua kerrallaan ja paikalla yksi ihminen per pentu (tämä ohje ainakin toukokuun loppuun) - katso linkistä tämä kurssi

Pentukurssi on tarkoitettu kaikille alle 5 kuukauden ikäisille pennuille, joiden kanssa halutaan aloittaa elämän tärkeimpien taitojen harjoittelu. Yli 5kk vanhoille koirille suosittelemme Kiva koirakansalainen -kurssia.

Tällä Pentukurssilla yhdistellään itsenäistä kotona opiskelua demovideoiden avulla sekä käytännön opetusta ulkona kaksi koiraa ihmisperheineen kerrallaan. Näin saamme koronapandemian aikana riittävät välit kouluttajan ja kurssilaisten kesken. Käytännön opetusta on neljä kertaa, 30min kerrallaan. Tämä on tehokasta harjoitteluaikaa (taukoja unohtamatta), sillä peruskurssilla osa ajasta menee asioiden ohjeistamiseen, ja nämä ohjeet saatte siis kotiin etukäteen videoilla. Lisäksi videoista pystytte muistelemaan helpommin myös niitä tehtäviä, joiden pääpaino muutenkin jää kotiharjoituksiin. Ulkokoulutuksessa myös häiriöharjoittelua tulee luonnostaan enemmän, kuin sisätiloissa. 

Demovideoiden kesto on noin 4,5 tuntia. Kurssiin sisältyy yhteensä kuusi tuntia nettiluentoja Eläin oppii? ja Koiran elekieli (valitse luentojen ajankohta ilmoittautumisen yhteydessä). Lisäksi saatte laajan artikkelipaketin kurssin ensimmäisellä tapaamisella.

Kurssin eteneminen

Kurssi etenee niin, että aloitatte katsomalla demovideot, joissa selitetään harjoituksen kulku ja tarkoitus sekä harjoittelemalla niiden perusteella pennun kanssa ennen käytännön treenejä. Materiaalisivulla kerromme järjestyksen, jossa tehtäviä tehdään. Tapaamisissa kertaamme tarvittaessa kotona tehtyjä asioita, voitte kysyä niihin ja muuhun pentuelämään liittyviä kysymyksiä ja harjoittelemme tehtävistä .

Kurssi kestää noin 5 viikkoa. Saatte tunnukset materiaalisivulle noin viikko ennen ensimmäistä käytännön opetusta.