Ohitusten ja häiriösiedon (jatko)kurssi

Kurssi sopii (jatko)treeniksi seuraaville koirakoille: 

* Koirallasi on esimerkiksi taipumus kiihtyä ohitustilanteissa, mutta ei vaikeaa rähjäämiskäytöstä ja olet käyttänyt positiivisen kouluttamisen menetelmiä itse jo jonkin verran (käytössä on toimiva palkkiomerkki, erilaiset palkkaustavat, koira osaa peruskäytöksiä yms.)

* tai olet käynyt jo Rähjääjien ja arkatassujen kurssimme tai jonkin vastaavan kurssin

* Ennen treenien alkua olet käynyt mielellään Heiluvan Hännän perusluennot (2,5-3t) eli Miten eläin oppii?, Koiran ei-toivotun käytöksen ratkaiseminen, Koiran elekieli ja Ohitukset ja kohtaamiset maltilliseksi BAT 2.0. (TAI olet käynyt Koiran elekieli ja stressi sekä Rähjääjien ja arkatassujen BAT 2.0 -seminaarit (6t))

Treenit suunnitellaan jokaisen koirakon tarpeiden mukaan, osa harjoittelusta varsinkin alussa voi olla yksilöohjausta. Toiveena on, että osallistujat pystyvät toimimaan toisilleen häiriönä, eli treenit onnistuvat esim. 2 koirakkoa kerrallaan ja loppukurssista mahdollisesti useampi koira kerrallaan.

Jos koirasi kaipaa harjoittelua hyvin kaukana olevilla häiriöillä, BAT-irtotreenikerrat tai Rähjääjien ja arkatassujen -kurssi ovat teille sopivampia.

Voit myös laittaa kouluttaja Ninalle viestin kysyen, sopiiko kurssi teille ( nina (at) heiluvahanta.fi )

KURSSIN SISÄLTÖ

Kurssilla opetellaan erilaisia häiriönsietotreenejä, ohitustilanteita, häiriönsietoa ja kohtaamisia edistäviä harjoituksia.

Kurssipaikka vaihtuu eri kerroille, eli treenit ovat yleensä ulkona esimerkiksi puistoissa, katujen varsilla, ostoskeskusten lähellä tms., mahdollisimman hyvin kurssille ilmoittautuvien koirakoiden tarpeiden mukaan Helsingin, Espoon, Kirkkonummen ja mahdollisesti länsi-Vantaan alueella.