Nosework-treeniryhmät kokeneemmille (1-3.lk)

HUOM! Jos et ole aiemmin ollut Miira Hellstenin Nosework-ryhmissä, ota ensin yhteyttä kouluttajaan (miira at heiluvahanta piste fi tai kesällä info at heiluvahanta piste fi). Aiemmista kausiryhmistä jatkavilla henkilöillä etuosto-oikeus kurssipaikkoihin 4.7. saakka!

Jatkotason treeneissä (1-3. luokka) jatketaan harjoitusten vaikeuttamista kullekin yksilölle sopivissa määrin. Treenit pidetään osaksi Pitäjänmäen koulutustiloissamme ja sen ulkopuolella, mutta paljon myös muualla pääkaupunkiseudulla ulkona ja sisällä, jolloin usein tarvitaan auto liikkumiseen tai kimppakyyti toisten ryhmäläisten kanssa. Tässä ryhmässä on paljon treenejä julkisilla paikoilla, eli ryhmät soveltuvat häiriöitä sietäville koirakoille.

Ryhmissä treenataan osallistujien tason mukaan niin ykkös-, kakkos- ja kolmosluokan tasoisia etsintöjä erilaisissa häiriöissä sekä tekniikkatreenejä, muun muassa hihnan käsittelyyn, ohjaamiseen ja häiriöihin liittyen. Pyrimme muuttamaan järjestystä eri kerroilla, jotta eri koirien hajut häiriönä vaihtelevat. Tavoite kuitenkin pitää 2-3lk:n treenaajat loppupäässä iltaa.

Treeniaikaa on noin 20-25 min per koira, samaan aikaan 1-4 koiran ryhmissä (talvisin odotusta mahd.vähän ulkona kuitenkin). Harjoitukset klo 16.30-21. Ilmoitathan kouluttajalle, jos sinulle ei sovi koskaan harjoitukset ennen klo 18. Tarkemmat harjoitusvuorot sovitaan ennen treeniajankohtaa Nenätyö Heiluva Häntä -facebookryhmässä

Päivämäärät erikseen ostettaville kursseille:

* Ti 13.8., 20.8., 27.8., 3.9. (mahdollinen korvauskertapäivä 10.9.)
* Ti 1.10., 8.10., 15.10., 22.10., 29.10. (mahdollinen korvauskertapäivä 5.11.)
* Ti 12.11., 19.11., 26.11., 3.12., 10.12.  (mahdollinen korvauskertapäivä 10.12.)
Mahd. lisäkorvauskertapäivät pe 20.12.

Korvauskertapäivät on tarkoitettu tilanteisiin, jossa kouluttaja sairastuu ja treenit joudutaan perumaan. Laitathan siis myös korvauskertapäivät muistiin.
Lisäksi tarjolla on 1-2 korvauskertaa siihen, että asiakas on sairastunut, eikä saanut vaihdettua/myytyä paikkaansa kellekään muulle. Tarjoamme max 2 korvauskertaa per kausi ajoissa ko.päiviin ilmoittautuneille (että mahtuu vielä). Ensisijaisesti kuirenkin omat käyttämättömät vuorot voi myydä/vaihtaa Nenätyö Heiluva Häntä -facebookryhmässä, muissa pk-seudun nosework-facebookryhmissä tai myydä tutulleen ja ilmoittaa tästä Miiralle kertoen tulijan yhteystiedot ja koiran treenitason.

Kenelle kurssi on tarkoitettu?

  • Nosework alkeis- ja jatkokurssin käyneille koirakoille
  • Myös kokeissa käyneille tai kokeisiin tähtääville koirakoille
  • Treenipaikat vaihtelevat paljon ja ovat osittain julkisilla paikoilla, eli koiralta vaaditaan häiriöden sietämistä

Vaaditut esitiedot:

  • Nosework alkeis- ja jatkokurssit
  • Voit kysyä kurssin sopivuutta suoraan kouluttajalta (miira at heiluvahanta piste fi)

Mitä kurssi pääpiirteittään sisältää?

  • Koirakoille suunnitellaan sopivia jatkotason treenejä, joissa mukaan voidaan ottaa myös uusia kisahajuja
  • Treenit vaihtelevissa ympäristöissä pk-seudulla
  • Kaikkia etsinnän osa-alueita
  • Erilaisia häiriöhajuja etsittävien hajujen lisäksi
  • Nose Work -luennon