Nosework-treeniryhmä aloittelevimmille

Nosework-treeniryhmä aloittelevemmille koirakoille

Aloittelevampien nosettajien pidempi kurssi koirakoille, joilla vasta noin alkeiskurssi ja mahdollisesti yksi jatkokurssi käytynä. Ryhmä on tarkoitettu jatkuvaan harrastamiseen, jossa edetään kunkin treenaajan taitotason puitteissa yksilöllisesti.

Treenipaikat vaihtelevat paljon, mutta alkuosa kurssista pyritään pitämään sisätiloissa Pitäjänmäki-Espoo-akselilla. Muuten harjoitukset ovat osittain julkisilla paikoilla, eli koiralta vaaditaan häiriöiden sietämistä ja usein tarvitaan auto liikkumiseen tai kimppakyyti toisten ryhmäläisten kanssa.

Harjoitukset klo 17-21 (ilmoitathan kouluttajalle, jos sinulle ei sovi koskaan harjoitukset ennen klo 18). Tarkemmat harjoitusvuorot sovitaan ennen treeniajankohtaa Nenätyö Heiluva Häntä -facebookryhmässä. Pyrimme muuttamaan järjestystä eri kerroilla, jotta eri koirien hajut häiriönä vaihtelevat.
Harjoitusaika noin 20-25min per koira, 1-4 koiran ryhmissä.

Päivämäärät:
Torstait 22.8., 29.8., 12.9., 19.9., 10.10.  17.10., 24.10., 31.10., 21.11., 28.11., 5.12.M
ahdolliset korvauspäivämäärät:  to 12.12. ja pe 20.12. ilta-aikaan sekä la 21.12. klo 10-15

Korvauskertapäivät on tarkoitettu tilanteisiin, jossa kouluttaja sairastuu ja treenit joudutaan perumaan. Laitathan siis myös korvauskertapäivät muistiin! Lisäksi tarjolla on 1-2 korvauskertaa siihen, että asiakas on sairastunut, eikä saanut vaihdettua/myytyä paikkaansa kellekään muulle. Tarjoamme max 2 korvauskertaa per kausi ajoissa ko.päiviin ilmoittautuneille (että mahtuu vielä). Ensisijaisesti kuirenkin omat käyttämättömät vuorot voi myydä/vaihtaa Nenätyö Heiluva Häntä -facebookryhmässä, muissa pk-seudun nosework-facebookryhmissä tai myydä tutulleen ja ilmoittaa tästä Miiralle kertoen tulijan yhteystiedot ja koiran treenitason.

Vaaditut esitiedot:

  • Nosework alkeiskurssi ja mahdollisesti yksi jatkokurssi
  • Voit kysyä kurssin sopivuutta suoraan kouluttajalta (miira at heiluvahanta piste fi)

Mitä kurssi pääpiirteittään sisältää?

  • Koirakoille suunnitellaan sopivia alkeistason treenejä
  • Treenit vaihtelevissa ympäristöissä pk-seudulla, alkuun tutummissa sisätiloissa
  • Kaikkia etsinnän osa-alueita
  • Erilaisia häiriöhajuja etsittävien hajujen lisäksi
  • Nose Work -luennon