Tero Väänänen - Nosework-päivät

Tero Väänänen tulee kouluttamaan Heiluvan Hännän Porvoon toimitilaan etsintöjä ja ilmaisutreenejä pienryhmissä, yksi koira kerrallaan. Ilmoittautuessasi kerro treenitoiveistasi muun muassa, jos haluat etsinnöissä 1., 2. tai kolmosluokan haasteita/olet jo käynyt tiettyjen koeluokkien treeneissä. HUOM tarkka kellonaika treeniin määräytyy sen mukaan, että saamme mahdollisimman samantasoisia etsintöjä samalle kellonajalle ja ilmaisua harjoittelevat samalle kellonajalle.

Kaikkiin kolmeen treenipäivään ilmoittaudutaan erikseen.

Treeniajat:

su 23.10. klo 9-15.30 – treeniaikaa noin tunti per koirakko sisältäen yhteisen teoriakeskustelun treenin tueksi Noin puolen tunnin ruokatauko on noin keskivaiheilla treenipäivää.

la 3.12. klo 11-18.30 – treeniaikaa noin tunti per koirakko sisältäen yhteisen teoriakeskustelun treenin tueksi. Noin puolen tunnin ruokatauko on noin keskivaiheilla treenipäivää.

su 4.12. klo 9-15.30 – treeniaikaa noin tunti per koirakko sisältäen teoriakeskustelut treenin tueksi. Noin puolen tunnin ruokatauko keskivaiheilla on noin treenipäivää.

Vieraileva kouluttaja Tero Väänänen Lappeenrannasta on erikoisetsinnän ammattilainen kymmenien vuosien kokemuksella Rajavartiolaitokselta ja hänellä on vuosien kokemus erilaisista erikoisetsintätöistä ulkomailla.

Enintään 6 koirakkoa per päivä. Päivä jaetaan sopiviin ryhmiin teematoiveiden perusteella eli paikalla saa olla kuuntelijaoppilaana koko päivän tai vain oman ryhmänsä osuuden ajan.