Onnellinen kissa -seminaari

Onnellinen kissa -seminaari pe 8.12. klo 18-22
Luennoija: Miira Hellsten
Paikka: Heiluva Häntä, Höyläämötie, Helsinki

Kissaa on jalostettu vasta varsin vähän ja se kaipaakin luonnonvaraisen kissan tavoin metsästettävää jopa kymmenen kertaa päivässä. Ei siis ihme, että kotikissa tylsistyy ja lihoo helposti neljän seinän sisällä. Kissa kaipaa mielekästä puuhaa elämäänsä erilaisten virikkeiden kautta ja nauttii temppukoulutuksesta.

Kissan kanssakin voi treenata agilitya ja kissan fysiikalle ovat hyväksi erilaiset jumppatemput. Lisäksi kissalle todella kannattaa treenata mukavaksi käsittelyä, jotta hoitotoimet ja eläinlääkärissä käynti kuten vaikkapa verinäytteen otto olisi helpompaa ja mukavaa kissalle – ja hoitajille.

Luennolla käydään läpi myös kaiken kouluttamisen ja hyvinvoinnin kulmakiveä eli kissan elekielen ymmärtämistä sekä kissan stressiä. Selvitämme myös yleisimpien ei-toivottujen käytösten syitä ja ratkaisukeinoja.

Onnellinen kissa -luennolle syksyllä 2017 osallistuneen ihmisen palaute (Facebook-sivultamme):

"Onnellinen kissa -seminaari oli aivan loistava. Paljon tietoa ja käytännön asioita. Miira Hellsten oli todella hyvä luennoitsija ja kissan elämään syvällisesti perehtynyt, isolla sydämellä. Lämpöinen kiitos, sain seminaarista paljon evästä tulevan kissani hyvään elämään kanssani..."

Hyväntekeväisyystapahtuma:

Osallistumisoikeuden seminaariin saat, kun teet puolestasi hieman hyväntekeväisyyttä: Pyydämme toimittamaan vähintään 25 euron arvoisen kissanruokalahjoituksen tiloihimme Höyläämötie 18 C, Helsinki joko toimistomme ja kauppamme aukioloaikoina (ma klo 13-16, ti klo 14-17.30 ja to klo 13-16 - poikkeusajoista tiedotamme nettisivullamme www.heiluvahanta.fi) tai samalla kun osallistut jollekin kurssillemme tai luennollemme tai muutoin erikseen sovitulla tavalla tai ajalla.

Lahjoitukset toimitamme eteenpäin Rekku Rescue ry:lle ja Kiikoisten löytöeläinpalvelulle. HUOM jos et ole pääkaupunkiseudulta ja haluat lunastaa paikan seminaariin, voit tehdä myös vähintään 25 euron arvoisen rahalahjoituksen joko Rekku Rescuen tilille (käytä viitteenumeroa 5050) ja lähetä kuitti maksutositteesta luennon vetäjälle, eläintenkouluttaja Miira Hellstenille miira@heiluvahanta.fi.

Kun olet lahjoituksen tehnyt, sinulle tai valitsemallesi henkilölle annetaan toimistoltamme kirja tai pääsylippu luennolle - lahjoitus pitää tehdä mahdollisimman pian ja ennen ko. seminaaripäivää.