Onnellinen kissa -seminaari

Onnellinen kissa -seminaari pe 25.5.2018 klo 18-22
Luennoija: Miira Hellsten
Paikka: Heiluva Häntä, Höyläämötie, Helsinki

Kissaa on jalostettu vasta varsin vähän ja se kaipaakin luonnonvaraisen kissan tavoin metsästettävää jopa kymmenen kertaa päivässä. Ei siis ihme, että kotikissa tylsistyy ja lihoo helposti neljän seinän sisällä. Kissa kaipaa mielekästä puuhaa elämäänsä erilaisten virikkeiden kautta ja nauttii temppukoulutuksesta.

Kissan kanssakin voi treenata agilitya ja kissan fysiikalle ovat hyväksi erilaiset jumppatemput. Lisäksi kissalle todella kannattaa treenata mukavaksi käsittelyä, jotta hoitotoimet ja eläinlääkärissä käynti kuten vaikkapa verinäytteen otto olisi helpompaa ja mukavaa kissalle – ja hoitajille.

Luennolla käydään läpi myös kaiken kouluttamisen ja hyvinvoinnin kulmakiveä eli kissan elekielen ymmärtämistä sekä kissan stressiä. Selvitämme myös yleisimpien ei-toivottujen käytösten syitä ja ratkaisukeinoja.

Onnellinen kissa -luennolle syksyllä 2017 osallistuneen ihmisen palaute (Facebook-sivultamme):

"Onnellinen kissa -seminaari oli aivan loistava. Paljon tietoa ja käytännön asioita. Miira Hellsten oli todella hyvä luennoitsija ja kissan elämään syvällisesti perehtynyt, isolla sydämellä. Lämpöinen kiitos, sain seminaarista paljon evästä tulevan kissani hyvään elämään kanssani..."