Karita Häkkisen ilmaisu-workshop 28-29.11.2020

Karita Häkkisen ilmaisu-workshop 28-29.11.2020

(päivitys 23.11.) LUENTO pidetään WEBINAARINA, Zoomin kautta. Lisätty luentopaikoille lippuja myyntiin.
Koirakkopaikat täynnä

Voit osallistua pelkälle luennolle tai ostaa myös koirakkopaikan.

Luennolla käsiteltäviä aiheita ovat muun muassa eri hajutyöharrastuslajeissa käytettävien erilaisten ilmaisutapojen kouluttamista, vahvistamista ja ylläpitämistä. Ilmaisuun liittyvä motivaatio – mitä tehdä, jos etsiminen kiinnostaa koiraa enemmän kuin hajun löytäminen? Voiko koiran ilmaisukäytöstä vaihtaa ja miten se onnistuu?

La 28.11.luento klo 17-20

Su 29.11. Käytännön harjoitukset klo 10-16, sis. puolen tunnin lounastauon (osallistujat tuovat omat eväät) ja tarvittaessa kahvitauon.

Koirakoilta odotetaan etsintävalmiuksia, eli koiran tulee jo tunnistaa etsittävä haju ja kyetä etsimään hajua myös koiralle vieraassa tilassa/ympäristössä. Ohjaajan tulee tuoda mukanaan omat kohdehajut. Koirakot työskentelevät yksi kerrallaan. Koirakkopaikkalaisten on mahdollista seurata muiden harjoituksia, mikäli se sopii harjoittelevalle koirakolle. Ennen käytännön harjoituksia koiran ohjaaja täyttää esitietolomakkeen, jossa kysytään tarkemmin, mitä he erityisesti toivovat käytännön harjoituksissa treenattavan.

Kouluttaja Karita Häkkinen on eläintenkouluttaja (AT) ja erikoistunut hajutyöskentelyyn. Hän on kouluttanut mm. luteita ja hometta ilmaisevia koiria sekä eläinetsintäkoiran omaan työkäyttöön. Trust the Nose -yrityksensä kautta Karita valmentaa pääasiassa hajutyökoira-ammattilaisia sekä yksityisellä sektorilla että yhteistyössä viranomaisten kanssa ja käy luennoimassa Suomen lisäksi eri puolilla maailmaa. Lisätietoja: https://trustthenose.coms