Iloinen kissa -seminaari

Varotoimena koronavirusepidemian rajoittamiseksi luennot järjestetään toistaiseksi webinaareina. Voit opiskella verkon kautta kätevästi kotisohvaltasi.

Iloinen, onnellinen kissa tekee myös hoitajastaan iloisen, eikös. Pehmeäturkkinen ja kehräävä kissa on kuitenkin pohjimmiltaan saalistava petoeläin – eli se tarvitsee paljon virikkeitä elämäänsä sekä toisaalta piilo- ja kiipeilypaikkoja. Hoitotoimet sujuvat ilman kynnenjälkiä iholla, kun niistä treenataan pitkähäntäisenkin mielestä mukavia askareita. Elekielen ymmärtäminen on avainasemassa kaikessa kissan kouluttamisessa, hoitamisessa ja kivun tunnistamisessa. Temppukoulutus auttaa niin arjen sujuvuutta kuin antaa virikkeitä ja lujittaa luottamussuhdetta ja ymmärrystä ihmisen ja kissan välille.

Kissan kanssakin voi treenata agilitya ja kissan fysiikalle ovat hyväksi erilaiset jumppatemput – jotka voivat auttaa sairauksista toipumisessa ja ehkäistä vammoilta.

Selvitämme myös yleisimpien ei-toivottujen käytösten syitä ja ratkaisukeinoja ja käymme pennun sosiaalistamista ja aran kissan kouluttamista rohkeammaksi.

Seminaarin tuotto lahjoitetaan RekkuRescue ry:n löytöeläintyöhön. Paikalla on myös Rekkujen buffet, josta saa ostettua tauoilla syötävää, juotavaa ja tukituotteita!

VINKKI: Miira ja Simo Hellstenillä on ollut rescuekissapentue emoineen kasvamassa loppuvuodesta 2018. Linkistä avautuvasta Viiksikko-blogista pääset seuraamaan pentueen ja emon touhuja ja saat samalla paljon vinkkejä kissan elämästä yleisesti sekä sosiaalistamisesta.

Iloinen kissa -luentoa edeltävälle Onnellinen kissa -luennolle syksyllä 2017 osallistuneen ihmisen palaute (Facebook-sivultamme): "Onnellinen kissa -seminaari oli aivan loistava. Paljon tietoa ja käytännön asioita. Miira Hellsten oli todella hyvä luennoitsija ja kissan elämään syvällisesti perehtynyt, isolla sydämellä. Lämpöinen kiitos, sain seminaarista paljon evästä tulevan kissani hyvään elämään kanssani..."