Rally-Tokon kausiryhmät

Rally-Tokon kausiryhmät kevät 2020

Rally-tokoa Heiluvan Hännän lämpimässä ja valoisassa sisäsalissa ja sään suosiessa keväällä myös ulkona. Treenit suunnitellaan mahdollisimman hyvin kurssilaisten toiveiden ja taitojen mukaisiksi.

Rally-toko Heiluva Häntä -facebookryhmässä kausiryhmäläiset voivat myydä/vaihtaa/antaa kausiryhmäpaikkoja, jos joskus ei treeneihin pääsekään. Voit myös jakaa kausiryhmäpaikan kaverisi kanssa, tai kysellä yllä olevasta Facebookryhmästä treenien jakajaa, jolloin harjoitukset olisivat joka toinen viikko.

UUTTA! Jaamme kevätkauden kahteen 10 harjoituskerran osaan: sunnuntairyhmät alkavat 5.1. ja tiistairyhmät 7.1. Jatkajat saavat etuosto-oikeuden treenipaikkoihinsa noin kuukautta ennen kuin vapaaksi jääneet paikat siirtyvät yleiseen myyntiin. Lähetämme loppukauden maksulinkin helmikuussa automaattisesti alkuvuonna treenanneille, jolloin voit halutessasi lunastaa paikan.
Jos paikkoja jää, ryhmään voi liittyä myös kauden alettua. Ota yhteyttä silloin: info (at) heiluvahanta piste fi.

Ryhmien treenitasot ja harjoitusajat

* TIISTAIN ryhmät 7.1.-10.3. (jatkajien etuosto-oikeus 30.11. saakka) ja 17.3.-26.5. (ei treenejä 7.4.) (jatkajien etuosto-oikeus 11.2. saakka)

klo 18-18.50 ALO-AVO-tason koirakot, vähintään alkeiskurssin käyneille 

klo 19-20 häiriöherkät koirat, tarvittaessa ryhmä jaetaan kahden koiran pareihin
 
klo 20.10-21 VOI-MES-tason koirakot* SUNNUNTAIN ryhmät 5.1.-8.3. (jatkajien etuosto-oikeus 30.11. saakka) / 15.3.-24.5. (ei harjoituksia 12.4.) (jatkajien etuosto-oikeus 11.2. saakka) 

klo 19-19.50 ALO-VOI-tason treenejä
klo  20-20.50 ALO-VOI-tason treenejä

Kenelle kurssi on tarkoitettu?

  • Rally-tokoa jo vähintään alkeiskurssin käyneille koirakoille, jotka haluavat lajista säännöllisen harrastuksen

  • Sopii myös kisaaville/kisaamiseen tähtääville koirakoille

  • Häiriöherkille koirille oma ryhmä pidennetyllä ajalla ja mahdollisuudella tarvittaessa jakaa ryhmä kahden koiran pareihin