Rally-Tokon kausiryhmä

Rally-Tokon kausiryhmät syyskausi 2018

HUOM! Torstai-illan kausiryhmiin paikkoja on vapaana syyskaudelle klo 20 ryhmään (VOI-MES) yksi paikka ja päiväryhmiin yhdet paikkat klo 10 (ALO >) ja klo 11 (VOI-MES).

Vapaita paikkoja voi kysellä myös kauden alettua suoraan kouluttajilta eli etunimi@heiluvahanta.fi (laita etunimi-sanan tilalle osoitteeseen miira). Kysythän torstai-illan paikkaa ensin Miiralta sähköpostitse, jos olet uusi tulija, kiitos ja lämpimästi tervetuloa.

Rally-tokoa Heiluvan Hännän lämpimässä ja valoisassa sisäsalissa ja/tai sään suosiessa alkukaudesta syksyllä myös ulkona

Ryhmissä treenit suunnitellaan mahdollisimman hyvin kurssilaisten toiveiden ja taitojen mukaisiksi. Ryhmissä on vain 4 koiraa/tunti, jotta jokainen saa yksilökohtaista ohjausta.

Ryhmien treenitasot, eli minkä luokkien liikkeitä harjoitellaan

Torstain klo 20 ryhmässä keskitytään ensisijaisesti VOI-MES-liikkeisiin ja klo 18-20 ryhmissä ALO+AVO-liikkeistä sopivissa määrin myös ylempien luokkien liikkeisiin ryhmän osallistujien taitotason mukaisesti.

Tiistain aamupäiväryhmissä klo 10-11 sopii ALO-AVO-liikkeistä sopivissa määrin myös ylempien luokkien tehtävien treenaamiseen, mutta alusta alkaen liikkeitä tehdään myös ylempiä luokkia silmällä pitäen rakentaen myös mm.oikean puolen seuraamista ja muita perustaitoja vahvoiksi. Klo 11-12 ryhmä on tarkoitettu jo pidemmälle ehtineille eli VOI-MES-tasoisia treenejä ja perustaitoja pääasiassa, ellei toisin sovita. Treenit sopivat niin kisaamaan tähtääville ja kisaajille kuin kisaamista janoamattomillekin harrastajille. Toiveita saa ilomielin esittää sisällöstä.

Torstai-iltojen ja tiistaiaamujen kausiryhmät kouluttaa Heiluvan Hännän perustaja, eläintenkouluttaja (AT, YTM, CBATI) Miira Hellsten, jonka bordercollie Saarni on rally-tokovalio.

Sunnuntai-illan ryhmässä treenataan lähinnä alo-avo-luokan liikkeitä ja ratoja, mutta paljon jo myös oikean puolen seuraamista ja tekniikkaa ylempiä luokkia silmällä pitäen.

Sunnuntai-illan kouluttaja on eläintenkouluttaja (at) Saana Palkki, joka on kouluttanut Rally-tokoa useamman vuoden ja treenannut omien kodinvaihtaja-koiriensa kanssa myös ylempien luokkien liikkeitä. Kesällä 2018 hän aloittaa kilpailu-uran yhden koiransa kanssa.

Kenelle kurssi on tarkoitettu?

  • Rally-Tokoa jo kokeilleille koirakoille, jotka haluavat lajista säännöllisen harrastuksen. Sopii myös kisaaville/kisaamiseen tähtääville koirakoille.

Vaaditut esitiedot:

  • Rally-tokon alkeiskurssi tai vastaavat tiedot. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä taitotasonne, jotta osaamme suunnitella mahdollisimman sopivia treenejä.