Ohitusten ja häiriösiedon jatkokurssi

Kurssi sopii jatkotreeneiksi seuraaville koirakoille: 

* Olet käynyt jo Rähjääjien ja arkatassujen kurssimme, Häirikköluokan tai jonkin vastaavan kurssin
* JA ennen treenien alkua Heiluvan Hännän perusluennot (2,5-3t) eli Miten eläin oppii?, Koiran ei-toivotun käytöksen ratkaiseminen, Koiran elekieli ja Ohitukset ja kohtaamiset maltilliseksi BAT 2.0. (TAI sinulla on viimeistään tammikuun lopussa 2018 käytynä Koiran elekieli ja stressi sekä Rähjääjien ja arkatassujen BAT 2.0 -seminaarit (6t))

Voit myös laittaa kouluttaja Miiralle viestin kysyen, sopiiko kurssi teille ( miira (at) heiluvahanta.fi )

KURSSIN SISÄLTÖ

Kurssilla opetellaan erilaisia häiriönsietotreenejä, ohitustilanteita, häiriönsietoa ja kohtaamisia edistäviä harjoituksia. Kouluttaja Miira Hellsten pyrkii kuuntelemaan kurssilaisten toiveita.

Kurssipaikka vaihtuu eri kerroille, eli treenit ovat yleensä ulkona esimerkiksi puistoissa, katujen varsilla, ostoskeskusten lähellä tms., mahdollisimman hyvin kurssille ilmoittautuvien koirakoiden tarpeiden mukaan Helsingin, Espoon ja/tai Vantaan alueella.

Treeniaika kullakin kerralla on yleensä yksityiskoulutusta - mahdollisesti 2 tai 3 sopivaa koirakkoa kerrallaan treenaten toistensa häiriöinä. Ilmoitathan, voiko koirasi odottaa välillä autossa, jos esimerkiksi treenaamme ihmishäiriöitä kurssilaisten toimiessa toistensa häiriönä.

Kurssille otetaan enintään 7 koiraa. Hinta on 29e / per kerta. Koulutus on hyvin pitkälle yksityiskoulutusta, kuten Rähjääjien ja arkatassujen kurssillammekin, ja pyrimme järjestämään mahdollisuuksien mukaan aikaa myös keskustelutuokioille koulutusaiheista. Kouluttajan sähköpostituki on myös käytössänne.

KURSSIPÄIVÄT JA KELLONAJAT

Treenit ovat yleensä klo 18-21.30 välillä, mutta voimme usein aloittaa aiemminkin tai jatkaa myöhempäänkin, jos tämä käy kurssille ilmoittautuneille (Miira kartoittaa tämän ennen kurssin alkua). 

Kevätkaudella 2018 tapaamiset joka toinen tiistai.