Nosework-kausiryhmä (Piia)

Kouluttaja: Piia Laine
Ajankohta: kevät 2021, joka toinen keskiviikko klo 20-21 (illan viimeiselle kurssille saamme rakennettua haastavampia harjoituksia ja erikseen sovittuna keväällä myös muihin paikkoihin lähellä Pitäjänmäen toimitilaa)
Paikka: Pitäjänmäen toimitilat ja sen ympäristö

RYHMÄ 2, JATKAJILLA ETUOSTO-OIKEUS.
Otathan ennen ostosta yhteyttä piia@heiluvahanta.fi, jos ryhmäpaikka kiinnostaa, etkä ole vielä Piian kanssa ryhmään tulosta sopinut.

Kausiryhmän kuvaus

Kausiryhmä soveltuu niin kotikoiran aktivoinniksi kuin kilpailemaan tähtääville koirakoille. Kausiryhmässä vaikeutamme harjoituksia koirakkojen tason mukaisesti, treenaamme erilaisia noseworkiin liittyviä teemoja, opettelemme ymmärtämään noseworkia lajina niin koiran näkökulmasta kuin ohjaajankin roolia jne.

Kausiryhmä toteutuu max neljän koirakon porukassa, harjoitusaika yhteensä 60 minuuttia. Kyseessä on tavallisena kurssi-iltana pidettävä ryhmä, joten harjoitukset ovat Pitäjänmäen toimitiloissamme tai sen lähistöllä. Koirien tulisi pystyä harjoittelemaan muiden kanssa samassa tilassa myös pienessä äänihäiriössä (näkösermit käytössä). Tietyissä harjoitusaiheissa, kuten ulko- ja ajoneuvoetsinnässä ja joissain sisäteemoissakin, saatamme jakaa porukan kahteen osaan, jolloin kaksi koiraa vuorottelee 30 minuutin aikana. Näistä sovitaan aina erikseen, tai kouluttaja laittaa tekstviestin ennen treenejä.

Ryhmien tasot

Ryhmä 1 soveltuu vähintään noseworkin alkeiskurssin käyneille koirakoille. Muut hajulajit eivät riitä pohjataidoksi tähän ryhmään.
Päivämäärät: 6.1., 20.1., 3.2., 17.2., 3.3., 17.3., 31.3., 14.4., 28.4., 12.5. / 10krt

Ryhmä 2 soveltuu hieman pidempään harrastaneille koirakoille, joille kaikki noseworkin osa-alueet ovat tuttuja
Päivämäärät: 13.1., 27.1., 10.2., 24.2., 10.3., 24.3., 7.4., 5.5., 19.5. / 9 krt

HUOM!: Molemmille ryhmille mahdollinen korvauspäivä, esim. kouluttajan sairastumisen vuoksi, 26.5. ja .2.6.