Leikkimistä ja aktivointia!

Leikkimisen tärkeydestä sekä koiran virikkeistämisestä ja aktivoinnista olet varmaankin jo kuullut. Mutta mitä jos oma koira ei tunnu välittävän leluista? Tai se leikkii mieluusti yksin, mutta ei sinun kanssasi? Miten koiran saisi irrottamaan pyynnöstä lelusta ja saako siihen rynnätä kiinni milloin tahansa? Entäpä virikkeistäminen ja aktivointi. Montako virikeruokakippoa pitää ostaa tietääkseen, mikä on hyvä omalle koiralle? Vai voisiko keksiä joitain muita ratkaisuja? 

Tällä lyhytkurssilla pääsette koiran kanssa kokeilemaan erilaisia leikkityylejä ja tarvittaessa opettamaan leikkimiseen malttia. Myös ruuan kanssa voi leikkiä ja erityisesti ihmisen kanssa erilaisten temppujen avulla. Käymme läpi myös erilaisia virikkeistämisen ja aktivoinnin tapoja ja ehdimme muutamia kokeilla kurssillakin. 

Osallistujat saavat erittäin mielellään esittää toiveita harjoiteltavista asioista!

Kuvassa ylhäällä seniorikoira on innoissaan valitsemassa sen päivän suosikkileluaan lelukorista. Sama koira on syönyt virikekiposta ja pahvilaatikossa olleista lehtikääröistä iltapalan ja simahtanut sen jälkeen sohvalle nokosille. Oikeassa alalaidassa iäkkäämpi rescue-koira, joka ei koskaan ollut oppinut leikkimään, aloitti pallopeliharjoitukset niin, että se makupalan saadakseen tökkäisi pallon sen päältä pois.