Koirahierontakurssi 8.4.18

Koiratkaan eivät välty kivulta. Harrastukset ja ikä tuovat mukanaan vaivoja, joiden puhkeamista voi lykätä hyvällä kunnolla ja ennakoivalla lihashuollolla. Koiran hyvään lihaskuntoon tarvitaan koiran aktiivisuuden mukaan oikeassa suhteessa ja oikeassa määrin liikuntaa, lepoa, hyvää ravintoa ja oikeanlaiset välineet. Aktiivisuuteen vaikuttavat koiran ikä, rotu, rakenne ja kunto. Lihasjännitysten ennaltaehkäiseminen on aina järkevämpää kuin niiden hoito ja niistä toipuminen.

Kurssin luennolla opitaan tunnistamaan lihasjännityksiä ja kipuja sekä niiden aiheuttajia. Käytännön harjoitukset koirien kanssa antavat perustaitoja ennaltaehkäistä ja helpottaa koiran lihaskipuja hieronnalla ja venytyksillä.

Teoriaosuus kestää 1,5 tuntia. Mukaan ilmoittautuvien koirien tulee olla sellaisia, jotka pystyvät odottamaan teoriaosuuden ajan joko matkahäkissä tai autossa tai koira voidaan tuoda paikalle luento-osuuden jälkeen. Koiran tulee hieronnan aikana pärjätä näköesteen takana samoissa tiloissa muiden koirien kanssa. Mukaan voi ottaa makupaloja ja vesikupin sekä alustan, johon mahtuvat sekä koira että ihminen.

Kurssille ei voi osallistua juoksuaikaisen eikä sairaan koiran kanssa, esimerkkeinä epilepsia, tulehdus tai ihottuma.

Hintaan sisältyy kirjallinen materiaali.

Kouluttajana on ammattitutkinnon suorittanut koirahieroja ja eläintenkouluttaja Tiina Korhonen.

Lämpimästi tervetuloa!