Kiva koirakansalainen - kaksi koiraa 2020

Kiva koirakansalainen -kurssi verkossa ja käytännön opetuksena
- sopii esim. riskiryhmään kuuluvalle tai perheelle, josta kurssille haluaa osallistua koiran kanssa enemmän kuin yksi henkilö

Kurssi sopii kaikenlaisille yli 5kk vanhoille koirille ja koiranomistajille, jotka haluavat parantaa yhteiselämää, opetella elämän perusasioita koiran kanssa tai joilla on lieviä ongelmia tietyissä osa-alueissa. Alle viiden kuukauden ikäisille suosittelemme Pentukurssia.

HUOM!  Kiva koirakansalainen -kurssi ei sovi remmirähjääjälle tai kovin aralle koiralle, vaan sopivampi kurssi on esim. Räyhjääjien ja arkatassujen kurssi.

Tällä Kiva koirakansalainen -kurssilla yhdistellään itsenäistä kotona opiskelua demovideoiden avulla sekä käytännön opetusta ulkona kaksi koiraa ihmisperheineen kerrallaan. Näin saamme riittävät välit koronapandemian aikana kouluttajan ja kurssilaisten kesken. Käytännön opetusta on neljä kertaa, 30min kerrallaan. Tämä riittää tehokkaaksi harjoitteluajaksi, sillä peruskurssilla osa ajasta menee asioiden ohjeistamiseen, ja nämä ohjeet saatte siis kotiin etukäteen videoilla. Ulkokoulutuksessa myös häiriöharjoittelua tulee luonnostaan enemmän, kuin sisätiloissa. 

Demovideoiden kesto on noin 4,5 tuntia. Kurssiin sisältyy myös kolmen tunnin nettiluennot Eläin oppii? ja Koiran ongelmakäytös (valitse luentojen ajankohta ilmoittautumisen yhteydessä).

Kurssin eteneminen

Kurssi etenee niin, että aloitatte katsomalla demovideot ja harjoittelemalla niiden perusteella koiran kanssa ennen käytännön treenejä. Materiaalisivulla kerromme järjestyksen, jossa tehtäviä tehdään. Tapaamisissa kertaamme kotona tehtyjä asioita, voitte kysyä niihin ja muuhun koiraelämään liittyviä kysymyksiä ja harjoittelemme vaikeutettuja versioita tehtävistä.

Saatte tunnukset materiaalisivulle noin viikko ennen ensimmäistä käytännön opetusta.